Ohita navigaatio

Luca on Suomen paras pizzeria!

Luca on Suomen paras pizzeria!

Pizzeria Luca nimettiin Suomen parhaaksi pizzeriaksi ja euroopan 15. parhaaksi pizzeriaksi kansainvälisessä 50 top Pizza -kilpailussa!

Pizzeria Luca on saanut myös tunnustusta aiemminkin. Vuonna 2018 Luca palkittiin Pohjois-Euroopan parhaalla pizzeria tittelillä. Kööpenhaminaan keväällä 2019 avattu pizzeria palkittiin viime vuonna Euroopan viidenneksi parhaaksi, joten tunnustusta on tullut ennenkin.

Pizzeria Luca on tunnettu herkullisista napolilaistyylisistä artesaanipizzoistaan. Lucan pizzojen salaisuus piilee pohjan taikinassa, joka kohoaa yli 70 tuntia. Pizzat ovat pyöreän mallisia, reunoiltaan kuohkeita ja paistopinnaltaan rapeita ja täplikkäitä. Lucan pizzojen ideologia tulee suoraan pizzan synnynseuduilta Napolista. Pizzojen päälle tulee maukasta tomaattikastiketta ja fior di latte-mozzarellaa, joka täydentää kuohkean ja maukkaan pohjan. Osa täytteistä lisätään paiston jälkeen ja osa paistetaan täytteineen. Lopputuloksena on maukas, kuohkea ja rapea pizza, jota on pakko maistaa!

Pizzeria Luca on otettu huomiosta, jota saatiin Italiaa myöten. Luca Lauttasaaren keittiöpäällikkö Viivi Olkinuora kertoo, että täydellinen pohja ei kaipaa kaveriksi kuin kaksi, kolme elementtiä, se on yksinkertaista, nerokasta ja herkullista!

Tervetuloa maistamaan Suomen parasta ja koko Euroopan 15. parasta pizzaa Lucaan! Suomessa Lucan maukkaita pizzoja voit maistella Helsingin Lauttasaaressa, Tampereella Frenckellin aukiolla tai Vaalimalla Zsar Outletissa.

Lämpimästi tervetuloa!