Niin aitoa italialaista pizzaa,

että keittiömestarikin on valmistettu Roomassa.

Luca on roomalaisen pizzamestarin Luca Platanian perustama pizzeria, jossa pizzojen valmistustapa ja raaka-aineet tulevat sieltä mistä pizza on kotoisin.

Luca Platania

 

Luca Platania on kymmenen vuotta Suomessa asunut roomalainen pizzamestari, joka rakastaa kärsivällisesti kohotettuja taikinoita ja auringon kypsyttämiä tomaatteja.

Pizza on kuin elämä. Sille pitää antaa hyvä pohja.

 

Lucan pizzataikinan annetaan kohota 72 tuntia. Sitten pizzaa pyöritetään 400-asteisessa uunissa noin minuutin. Lopputulos: kuohkea, mutta rapea.

Ei ihan kaikkien naapurissa, mutta huomattavasti lähempänä kuin Rooma.

 

 Pizzeria Luca syntyi halusta viettää aikaa asiakkaidemme kanssa. Rupatella, nauraa, innostua ja rentoutua. Täällä voit nauttia elämäsi maukkaimman pizzan ja siemailla sen kanssa upeaa viiniä.

 Pohjois-Euroopan parhaat pizzat.*

 

Vuonna 2018 Pizzeria Luca sai arvokkaan tunnustuksen Napolissa, kun Luca palkittiin Pohjois-Euroopan parhaana pizzeriana.

Pitkäjänteinen työ paremman pizzan puolesta huomattiin Italiassa asti. 

 

 

* 50 Top Pizza 2018

 

Go Vegan!

Pizzeria Luca Tampere*

 

Lounas Pizzeria Lucassa

Tampere*

In Luca we trust

Seuraa meitä