Niin aitoa italialaista pizzaa,

että keittiömestarikin on valmistettu Roomassa.

Luca on roomalaisen pizzamestarin Luca Platanian perustama pizzeria, jossa pizzojen valmistustapa ja raaka-aineet tulevat sieltä mistä pizza on kotoisin.

Luca Platania

 

Luca Platania on kymmenen vuotta Suomessa asunut roomalainen pizzamestari, joka rakastaa kärsivällisesti kohotettuja taikinoita ja auringon kypsyttämiä tomaatteja.

Pizza on kuin elämä. Sille pitää antaa hyvä pohja.

 

Lucan pizzataikinan annetaan kohota 72 tuntia. Sitten pizzaa pyöritetään 400-asteisessa uunissa noin minuutin. Lopputulos: kuohkea, mutta rapea.

Ei ihan kaikkien naapurissa, mutta huomattavasti lähempänä kuin Rooma.

 

 Pizzeria Luca syntyi halusta viettää aikaa asiakkaidemme kanssa. Rupatella, nauraa, innostua ja rentoutua. Täällä voit nauttia elämäsi maukkaimman pizzan ja siemailla sen kanssa upeaa viiniä.

Taito Italiasta: Pohjois-Euroopan parhaat pizzat.*
Asenne Suomesta: no parhaamme tässä yritetään.

 

* 50 Top Pizza 2018

Viinitarjous

Perjantaisin "Late lunch" tarjouksia

Welcome friends

Seuraa meitä