Ei ole yhtä aitoa
napolilais-roomalaista pizzaa.

Menumme on kaksisivuinen.

Pohjois-Euroopan Instagram-ystävällisin pizza? Maailma haluaa nähdä sinun kokeilevan Pohjois-Euroopan parasta pizzaa. Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa ilmainen pizza illallinen kahdelle käyttämällä hashtagia #ILovePizzeriaLuca. Paras otos meidän alkupaloista, pizzoista, jälkiruoista, tiloista tai sinusta ja kavereistasi on mukana kilpailussa.

Osallistuaksesi sinun on käytettävä hashtagia #ILovePizzeriaLuca syötteessäsi Instagramissa ja/tai Facebookissa. Lisätietoja löydät sivuiltamme:

 

#IlovePizzeriaLuca

1. Osallistuaksesi sinun on käytettävä hastagia #ILovePizzeriaLuca joko Facebook- tai Instagram-julkaisussasi.

2. Meidän on pystyttävä näkemään kuva hashtagin kautta. Jos tilisi on yksityinen, niin voit tagata meidät käyttämällä @pizzeria_luca Ingstagramissa tai ilmoita sijaintisi Pizzeria Lucassa Facebookissa kuvan kera.

3. Valitsemme kaksi voittajaa kunkin kuun lopussa. Jokainen voittaja saa kaksi pizzaa joko ravintolassa nautittavaksi tai kotiin vietäväksi. Mitä enemmän tykkäyksiä kuvallasi on, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on voittaa.

4. Pizzeria Luca Lauttasaari ja Pizzeria Luca Tampere osallistuvat kilpailuun ja voit lunastaa palkintosi kummassa tahansa.

5. Voit osallistua niin monta kertaa kuin haluat. Mitä enemmän vierailet sivuillamme ja käytät meidän hashtagia, sitä paremmat ovat mahdollisuutesi voittaa.

6. Mikä tahansa tuote tai kuva ravintoloidemme sisäpuolella on mukana kilpailussa.

7. Voittaja ei saa käyttää palkintonsa lunastamiseen mitään kuljetuspalvelua kuten esimerkisi Woltia.

8. Juomat, alkuruoat ja jälkiruoat eivät ole osa palkintoa.

9. Sinulla on oikeus lunastaa voittosi yhden (1) kuukauden ajan alkaen päivästä, jolloin sinut on valittu voittajaksi. Esimerkki: Voitat 23.10.2019. Viimeinen päivä lunastaa voittosi on 23.11.2019.

10. Instagram tai Facebook eivät ole millään tavalla osallisia tässä kampanjassa.

 

Sharing is Caring

Pizzeria Luca Lauttasaari*

Lounas Pizzeria Lucassa

Pizzeria Luca Tampere*

Seuraa meitä